top of page

Lessen

Wij bieden groepslessen aan, voor ruiters vanaf 6 jaar. Deze gaan door in de binnen- of buitenpiste, afhankelijk van de weersomstandigheden.
Je rijdt daarbij op één van onze pony’s of op jouw eigen pony. Onze aanpak is steeds persoonlijk: goed en veilig rijden is de hoofdzaak.

Groepslessen bestaan telkens uit maximum 12 ruiters en staan onder leiding van een ervaren instructeur. De groepen zijn ingedeeld volgens niveau en worden regelmatig gerevalueerd opdat elke ruiter in een optimale sfeer zoveel mogelijk kan bijleren.
De lessen gaan wekelijks door, op een vaste dag en op een vast uur.

In de dressuurlessen besteden we veel aandacht aan de basis van het paardrijden: de houding, overgangen maken, figuren rijden, controle over je pony en je pony in de hand rijden. In de springlessen leren we de basis van de jumping aan.
Tijdens die les maak je kennis met de gezellige sfeer van de Ponyhoeve. Nadien zoeken we samen met jou, een passende lesgroep.

Je hoeft zeker geen duur materiaal te kopen voor de rijlessen; een aansluitende broek en laarzen is het enige dat je nodig hebt. Een tok en bodyprotector zijn verplicht tijdens het rijden maar die kunnen gratis bij ons geleend worden.

Schermafbeelding 2020-06-06 om 14.30.34.

Lesreglement

Goede afspraken maken goede vrienden

Prijzen

Prijzen per periode

Schermafbeelding 2020-06-06 om 12.27.46.
Schermafbeelding%202020-06-06%20om%2015.18_edited.jpg

Verzekering

Jaarlijks bent u verplicht uw verzekering te hernieuwen.

bottom of page